Followers

Sunday, 21 July 2013

SAYA BUDAK BESAR!!

AS SALAM..
 
adikk cakap..saya dah besar!! hehe...eksyen tau..nak mkn macam orang besar..duduk kat kerusi biasa..hehe..sambil makan sambil kalih tengok tv...ececece...ngada2 tau...hehehe.. comel!!

sayang adikk ketat2!!!
 
 
MAMA ILA

13 comments:

  1. semangat dier...makan macam org besar yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..kalau bab2 makan nie..adikk mmg semangat..

      Delete
  2. Salam Mama Ila.. thanks for visiting.
    Alahaii comey nye. macam budak besar dah ha.
    Zaman anak belajar makan pun antara yg mencuit hatii. Sampai yek dia duduk kat kersi meja makan tu..? kalau anak k.izan kena ada stool kecik plak letak atas kerusi tu baru bleh nampak makanannya atas meja kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tu pasal..boleh nampak jugaklah makanan atas meja tu..dia kene dongak sikit..hehehe

      Delete
  3. amboi adik dah mcm budak bsar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kannn..macam dah besar =)

      Delete
  4. dia tknk dok dlm baby chair ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat rumah xde baby chair...biasa dia makan kat meja kecik kat depan tv...tapi skang nie..time berbuka puasa..bila Nampak semua makan skali kat meja..dia pun nak ikut jugak..hehe

      Delete
  5. baiknyer dia duk diam2, kalu si aiyan dh duduk atas meja dh..comfirm

    ReplyDelete
  6. Assalam Mama Ila, tengs singgah blog n wish bufday kt saya...

    tak sangka jumpe dgn kawan yg sesame kongsi tarikh bufday...nnt leh celebrate same2.. saya tua dari Ila la... takpe la... kene positif, ape la sgt pada umur tu, hehehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..betul tu..umur tu..angka jer... ila pun baru perasan tadi masa baca kat blog emme..hehe

      Delete
  7. salam ramadhan # 13..
    adik dah besar lah..dah boleh pggl kakak..hehe

    ReplyDelete