Followers

Saturday, 27 July 2013

IFTAR DENGAN OFFICEMATE - RESTORAN MATAHARI

AS SALAM..
 
Minggu lepas...ofis aku ada buat majlis buka puasa di Restoran Matahari... punyelah ramai..semua meja penuh..tapi walaupun penuh..still selesa... makanan dia pulak..boleh tahan sedap..aku boleh bagi..4/5 markah..cewahhh...siap markah bagai..ingat masterchef ker nie..muahahaha...
 
kitorang gerak awal...disebabkan restoran tu dekat ngan Giant dan jugak Terengganu Trade Centre (TTC)..dimana skang nie tengah meriah ngan jualan raya...baju2 raya..kuih2 raya...fuhhh...jadinya harusslah dating awal..boleh ler shopping dulu...dan aku berjaya membeli lagi sepasang baju kurung moden yg  awesome!!! biru warnanya..memang cantik!! acehhh..puji baju sendiri nampak..kihkihkih

 menu berbuka pada hari tersebut : ikan siakap masak 3 rasa, ayam lemon. kangkung belacan, sotong goreng tepung. tomyam campur, dan daging masak halia..huhuhu..memang best..wallaaaa..
 
 

 

ekcelly kitorang book 2 meja..masa nie meja 'Bos2' belum penuh sebab diaorg datang lambat sikit..makanya...xde lam gambo..hehe..meja kitorang awal2 lagi dah penuh...kihkih..dasar  x sabar...muahahaha... ofis kitorang memang xramai staff sebab kat sini HQ..lebih kurang 25 orang jer staff kat ofis aku... 4 orang xdapat berbuka skali sebab diaorg ada hal...


ok..itu ajer cerita iftar ngan officemate aku untuk tahun nie...next year kat lain r pulok..huhuh
 
 
MAMA ILA
 
 
 
 
 
 
 
 

6 comments:

  1. seronoknye kalau dpt iftar beramai2 mcm nie kan..:)

    ReplyDelete
  2. seronoknya. bila la opis ni nak buat mkn2 gini. tgh tunggu lagi ni..hehe

    ReplyDelete
  3. geng2 opismate 25org, ramai gak tu...

    ReplyDelete
  4. makan besar!!! best2... :)

    ReplyDelete