Followers

Saturday, 2 February 2013

BIRTHDAY ADIKK HANNANI =) YEAY!!!!

SALAM...

Semalam...selamat sudahhh..sambutan birthday adikk..fuhh..penat xsah cakap..hihi..balik terusss tdo..sakit kepala..sudahnyer sampai malam still sakit kepala...sib baik pagi tu dah ok...dapatlah pergi kerje...

Ekcelly kitorang sambut birthday nie simple2 jer...just wat makan2 sket2..jemput saudara mara..pastu aki hannani bacakan doa selamat sket..potong kek..n makan2....hahaha...gitu2 ajer... pastu untuk tetamu..budak2 dapat goodies bag n untuk dewasa..kitorang wat cabutan no bertuah untuk setiap famili...semua akan dapat...

Menu untuk hari tu...akak aku yg masak...thanks kak nida sebab tolong masak...susah2 jer...hihi.. akak aku masak..nasi rempah ada lauk ayam merah..acar timun..telur masin dan rojak buah =) pastu ada puding strawberry n laici ...pun akak aku yg buat..ngeeeeee..my mom tolong masakkan bihun goreng..best..thanks wan =) mama adikk just order kek n cheese tart...huhuhuu...

 yeay!!!! adikk hannani potong kek.. Heppy Birthday sayang mama !!!! hihi..seee...time potong kek semua sibuk nak masuk lam gambar..hahahah..my mom a.k.a wan adikk..yg pakai tudung biru =)
 
 nie pulak gambar santai2..n makan2..time saudara mara datang..xsempat nak snap semua..dah sibuk tambah nasik..tambah air..layan tetamu...hihi..soo...xsemua sempat amik gambar..akak aku yg tudung 2 layer pink kelabu tu lah yg masakkan nasi rempah untuk hari tu.. =)
 

nie lah menu untuk hari tu...semua best!!!  =)
 
 

goodies bag untuk budak2..aku kasi 2..yg belah kiri tu ada alat tulis n puzzle..n goodies bag yg kanan tu..ada kek..waffle..belon..n cumi-cumi =) n yg bekas2 plastik...jug....byk2 nie adalah hadiah untuk cabutan bertuah...lumayan hokeyyy...hahahaah
 
 
oklah..cenggitu jer lah sambutan birthday adikk semalam..hihihi..ok lah daaaaa =)
 
 
 
MAMA ILA

11 comments:

  1. Happy Birthday adik... salam perkenalan n folow sini jugak...jemput ke blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..salam kenal..will follow u back =)

      Delete
  2. meriahnya ^_^ happy belated bezday untuk adik~

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ramai adik beradik yg menolong untuk majlis adik ni...
    seronok dapat sambut bersama sama dengan adik beradik... meriah tu

    ReplyDelete
  4. Best buat macam ni, bukan takat meraikan birthday girl, malah tetamu pun turut sama dirai (asal skema sangat ayat saya ni).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha...haah..skema lah..kihkihkih

      Delete
  5. happy birthday adik hannani!
    comelnyer goodies bag tu. ;)

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. memang lumayan ! hihi
    btw, happy birthday adik hannani :)

    ReplyDelete
  7. cantek lah kek tu...haa dah pos ke goodies tu kat el hahaha (guwau je ok)

    ReplyDelete