Followers

Sunday, 17 February 2013

FAMILY DINNER DI TAMAN TAMADUN ISLAM (Tti)

SALAM...

Sabtu malam yg lepas...my dad belanja dinner kat TTI lagi...cam biasa..tempat feveret my dad kennn..hehehe...kenalah ikut selera n citarasa tuan yg belanja makan..alhamdulillah..my dad dapat anugerah Tokoh Maulidur Rasul 1434 Hijrah Parlimen Kuala Terengganu...hehe..im proud of you dad!!!! you are the best dad in the world!!! love u!!! hehe...memang diakui...my dad jujur dan amanah semasa kerja n xpernah mintak balasan n ikhlas dalam pekerjaan beliau sebagai pegawai kerajaan..n beliau jugak selalu pesan kat anak2 supaya kerja dengan jujur dan amanah..



ok2...sambung pasal dinner..hehehe...cam biasa jugak..seronok makan ramai2..dapat bermesra ngan parent n adik beradik...macam2 cerita yg kluar...hahaha..memang seronok... tapiii syg..famili akak aku n abang xjoin sbb akak aku..anak2 dia dah tdo semua..n famili abg aku pulak kat Kemaman...xper...weekend nie kita makan2 lagi..ngeeeeeee


semua seronok sbb dapat makan =) ..ohh..gambar atas kanan tu lah my lovely dad n mom....hehe..sayang  my mom n dad soooo much!!!!  opssss..en somi juge (berbaju purple)..sayang sesangat.. adikk hannani??? of course lah mama sayangggggg sangat!!!ehhh...sayang semualah..heheheheh
ok..meh tgk gambar budak kecik yg xleh duk diam pulak..huhuhuh...xnak duduk hokeyyy...jalan ajer dia nak..terpaksalah bergilir2 ngan en somi n akak n kembar aku..huhu


amboiii adikk..eksyen yer....takpe2..silalah berjalan puas2 yer...hehe..kebetulan pulak kitorang datang awal..sooo...xramai sgt lagi org yg datang makan kat sini..makin seronoklah adikk berjalan...

oklah...sekian cerita dinner kitorang..korang pulak dinner apa???? hehehe..sharelah yer....daaaaa

MAMA ILA










15 comments:

  1. sekali sekala pergi dinner dengan keluarga best kan....masa nie...lah nak bercerita panjang....betul tak...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..betul tu..riuh rendah..macam2 cerita kluar kannn.. =)

      Delete
  2. Tahniah pakcik Alwi :) Bangganya..

    ReplyDelete
  3. Wahh... TAHNIAH buat Ayah Ila.. syukur Alhamdulillah dapt anugerah..
    seronok nya makan2 bersama family kan?.. amboii adik, dah tak reti duk diam ye..penat lah mama nak kejar..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks atie.. =) seronok sangat...haah..adik xnak duk diam dah...letih...makan pun kena cepat2...sbb bergilir ngan husband..hehe

      Delete
  4. Replies
    1. dah pernah naik sekali..tapi waktu siang..malam tutup..ehehe

      Delete
  5. tahniah buat ayah mama ila...moga diberi kesihatan yang baik untuk meneruskan perkhidmatan dalam kerajaan..btw, makan2 dengan family mmg best...bertambah erat hubungan secara tak langsung..:)

    ReplyDelete
  6. congrat to your dad..kagum2..:)

    ReplyDelete
  7. Ritu gi sini tnghari bute..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker?? panas sket lah kot..tapii haritu ila pergi tengahari..xpanas..berangin..sejuk jer..hihihi

      Delete
  8. Congratulation to your dad... best best!

    ReplyDelete