Followers

Thursday, 14 February 2013

SANTAI WEEKEND DI PANTAI PENARIK

SALAM...

Cerita basi yer kengkawan..hehehe..masa cuti CNY haritu...kitorang bawak adikk santai petang ke Penarik..hamboiiii..jauh ko dari Kuala Terengganu ke sana...hihi..ekcelly..papa adikk lah nie nak main RC plane dia kat Nyatoh...soo..sesambil tu jenjalan lah dulu n makan sotong celup tepung yg besarrrrr giteww kat tepi pantai...xlupa juge bungkus air feveret..teh ais..hahahaha

pantai Penarik nie sangat cantik...tapii time kitorang gi sana...angin agak kuat n ombak pun besar... almaklumlah nak raya cina.... jadinye budak kecik itu takut dengar ombak yg kuat..xnak pijak tanah pulak dia..terpaksalah berdukung n duk atas riba...huhuhuhu... walaupun ombak besar..ramai jugeks yg mandi tau...yg berkelah pun ramai kat situ..cuti kannnnn..mestilah ramai yg bawak anak jenjalan..seronok tau!!

haahhhh...cantik kan siput tu...hehehe...ekcelly mmg best tau cuti2 camni  dapat luangkan masa ngan famili.. adikk pun seronok..yer lah..cuti 4 hari... 4 hari jugak lah adikk jenjalan..walaupun kat dalam negeri sendiri..negeri Terengganu ajer..tapii..tempat yg berbeza2 tau =)

oklah..selamat berhari minggu kengkawan n blogger Terengganu, Kelantan .... =) kepada yg lain...selamat bekerja..besok korang cuti yer..hehehe

daaaaaaaa



MAMA ILA

12 comments:

  1. rajin pegi pantai ek...Pantai Penarik ni dekat Setiu ke?

    ReplyDelete
  2. wahh...adik jalan2 sokmo... sambil tu boleh dedah kan Adik dengan dunia luar..
    Happy weekend...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu pasal..jenjalan sokmo adikk...

      Delete
  3. pernah juga 2 kali sampai kat sini.....cantik dan menenangkan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kannnn..hehe..best...sambil2 tu boleh makan ikan n sotong celup tepung yg fresh =)

      Delete
  4. festaim dgr pantai penarik ni...tengs sharing info...

    cantikla pantai tu...

    ReplyDelete
  5. cantiknyaa permandangan
    tenang aje rasanya ;)

    ReplyDelete
  6. lepak kat pantai memang best

    ReplyDelete
  7. Cuti2 Malaysia, untung tau duk sana everyweek boleh beriadah. huhu

    ReplyDelete