Followers

Monday, 4 February 2013

KEMAS BAJU BABY =)

SALAM.....

Hahhhh....jangan salah tafsir pulak yer kengkawan...bukan kemas baju baby sebab adikk hannani nak jadi kakak...tapiii..sebab aku nak kasi kat orang yg lebih memerlukan....xder banyak sangat pun..sebabnyer haritu...baju untuk newborn aku x beli byk sangat..huhuhu...

ada jugak baju yg aku sayang nak bagi...sbb nak wat kenangan n bolehlah bagi untuk beby adikk (kalau pregnent lenkalilah kannn..) xper..lenkali kalau ada lagi yg aku rasa nak kasi...aku akan kasi.. =) ekcelly baby tu lum lahir lagi...tapi due date dia dah dekat dah..lam bulan nie jugakk...jiran kepada adik ipar kembar aku...ngeeeee..korang faham??? hehehehe




MAMA ILA =)

16 comments:

  1. hahaha..ingat kan adik nak dapat adik..hihi..takpe, bagus bagi kt org...dari kita simpan je dlm kotak kan Ila??..:)
    * cuba memahami ayat last tu..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..cam berbelit ayat tu kan..hihi..jiran adik kepada suami kembar ila..ehhh..pun berbelit..ngeeeeee

      Delete
    2. hahahaha:p...cuba lagi utk paham...haha

      Delete
  2. kita lagi la baju semua gegirl punya nk bagi kakak ipar dia anak lelaki pulak
    pernah bg kat insan yg memerlukan..

    ReplyDelete
  3. aeen lak byk baju anak buah yg punya...dari newborn.sampai dah besar.so baju tu leh bagi balik dengan kakak if dy pregnant lagi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kannn...turun temurun giteww...masa ila dulu pun ada jugak baju anak sedare yg akak kasi...hehehe

      Delete
  4. Aydin pun ade byk baju ms kecik. Syg gak nak bg org. Mane tau kot ade rezeki, die dpt adik. Tp smpi skg, takde rezeki g. Huuuuuuuuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper..simpan dulu...insyaallah ada rezeki aydin dapat adik..hehe

      Delete
  5. hihihi!!!


    singgah serang balas. tq sudi singgah dan follow kite. wow, menarik blog kamu! nnt kita tukar citer lagi k... hepi dpt kawan baru. :p

    ReplyDelete
  6. x ape... nanti leh beli lain bju baru . :)

    ReplyDelete
  7. seronok nya dapat baju... hehe mesti org tu happy jugak . at least dapat kurangkan belanja dalam nak sambut org baru.


    p/s : bila la mama lynn nak ada bby sendiri. bkn cemburu ngan org lain tp sedih bila rezeki anak masih x menyebelahi diri . ape pun kena positif kan

    ReplyDelete
  8. salam kenai jugak..sue pon datang terjah jugak

    ReplyDelete
  9. ok la hands down gini, tapi sayang kan baju comel2 tu sumer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang jugak..kenangan kannn..tapi xsemua ila kasi..ada sket yg ila simpan sebab sayang..hihi..nanti leh kasi beby adikk pulak (kalau ada nantilah..hehehe).. harap2 mama baby tu nanti suka ngan baju2 nie.. =)

      Delete
  10. wah..sapela bertuah dpt baju free tu =)

    ReplyDelete