Followers

Tuesday, 12 February 2013

PENONTON SETIA PAPA =) - RC PLANE

SALAM....

Like father like dotter lah kennnn...adikk kalau tgk papa main RC plane..bukan main ek...hamboiii...nak ikut jejak papa ker nie??? xpayah lah dikk..hobi mahal...mama  xnak beli....suh papa yg beli..huhu... nak buat camner..dari adikk lam perut lagi..duk ikut mama tengok papa main Rc plane nie...kann dah berjangkit...hohoho...


tengok..elok jerrr dia duk ralit tengok papa main..kihkihkih..tu..nampak tak kepale kecik kat bawah tu..hehehehe..hamboii adikk..kusyuk bebenor hahhh


ok..kita amik gambar ngan kapal terbang n helikopter papa pulak yer...

hahhh..besar kapal terbang daripada tuan...hihihi..nampak bebenor adikk kecik hahh.. [p/s:..adikk masa cucuk untuk setahun haritu.. timbang2 xnaik sangat..sepatutnya 3 bulan..3 kg naik..adikk pulak..3 bulan..xsampai 1 kg...adeiiii....tu lah...xnak duk diam sangat...dahhhh kene lapor diri kat Klinik Kesihatan tiap2 bulan..hukhukhuk]

hihihi..oklah..itu sajer untuk n3 kali ini..sekiannnnnnnn

5 comments:

  1. owhhhh boleh geng dgn husband sy yg giler rc ni he3

    ReplyDelete
  2. Adik boleh jadi pilot plane tu apa, muat kan masuk dalam tu. hehehee ni I tak terkejut kalau esok tengok gambar dia yg main plane ni hihihii.

    ReplyDelete
  3. boleh ikut minat Papa nanti.. nti adik ikut papa main RC plane, mama duk umah..haha..:)
    erm..klu dah reti main mmg berat bdn dia akan slow naik..normal Ila..Pa'e dulu pn mcm tu..

    ReplyDelete