Followers

Sunday, 3 February 2013

HADIAH BIRTHDAY ADIKK.. =D

SALAM....

Hahhhh..n3 yg lepas..aku ada post pasal majlis birthday adikk ....korang nak tahu apa hadiah yg adikk dapat...huhu..alhamdulillah rezeki adikk..walaupun xder lah banyak sangat..semua hadiah yg adikk dapat adalah baju..hehehe..cuma ada satu hadiah menan...akak aku yg kasi...n ada satu quilted blanket(akak aku yg lagi sorang kasi...hehehe)... duit pun ada yg kasi...alhamdulillah banyak jugak...hihi..thanks semua yg hadir n susah2 bawakkan hadiah untuk besday girl.. =) almaklumlah..jemput saudara mara ajer..hihi...ooo.. x lupa jugak... MIL aku kasi gelang emas untuk cucunya sebagai hadiah besday...hihi... masa mula2 lahir dulu..my dad a.k.a aki adikk dah kasi adikk rantai kaki emas =) aisehhhh...kecik2 lagi adikk dah kumpul barang kemas yer..alhamdulillah..rezeki =)

ini dia antara hadiah2 yg adikk dapat =) quilted blanket tu..cantik sangat!! n besar..nanti adikk besar sket..mama kasi yer..skang nie selimut ngan mama jer..malam2 mama peluk...


ok...itu ajer....daaaaaaa


MAMA ILA



11 comments:

  1. Alhmdlh murah rezeki anak dara ni...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..boleh la Aleesya melaram baju baru yek =)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ... murah rezeki adik.. ^_~

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..rezeki adik.. semua cantik2..
    mesti adik suka...amboii kecik2 dah buat koleksi emas ya..:)

    ReplyDelete
  5. Anak dapat hadiah, tapi mak yang eksited kan? Hihi.

    ReplyDelete
  6. Rezeki..takyah beli bju adikk dh utk.beberapa bulan =)

    ReplyDelete
  7. kecik2 dah lagi banyak emas dari Aunt ni ha. Rezeki Hannani, Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah murah rezeki adik

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. Murah rezeki adik. :)

    ReplyDelete