Followers

Wednesday, 26 December 2012

BURGER BAKAR ABANG BURN-JOHOR BHARU

SALAM...

Minggu lepas..aku, adikk ngan en somi gi Johor Bharu.. sebab utama kitorang gi sana untuk gi kenduri kawen bestfriend en somi...dah gi JB tu apa lagi..jalan2 n shopping2 sekali lah kannnn..

masa kat kenduri tu..kawan en somi ada cakap yg burger abg burn dah ada kat Johor... kitorang pun apa lagik..nak ler jugak mencuba kann... kedai Burger Bakar Abang Burn nie kat B.Point Station Jln Yahya Al Datar..JB.. sebelah Shell..senang jer nak carik..tepi jalan besar..

Kitorang gi sana 4 orang..aku, en somi, akak ipar aku dan MIL..

Ini dia menu yg kitorang order malam tu...Onion Ring, Burger bakar daging, 
burger bakar daging special (en somi punyer) dan hot dog, duit 10 hinggit

ini en somi punyer..yg special sebab dia leh top up
ngan mende lain cam turkey slice, bacon
 
hot dog ( eh..dah kene cubit cket)
 
dan last skali...
 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

adikk menari tanggo!!! yepppppy =)
 
 
Daaaaaa
 
 
MAMA ILA =)

9 comments:

  1. ohhh tidakkk.... nak jugak burger bakar tu Ila.. terliur nengok nya...hahaha

    Wahh adik dh boleh menari tango!...hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..adikk menari tanggo sbb heppy..

      Delete
  2. Ya Allah... terliur nyer nengokkkkkk....

    ReplyDelete
  3. Terliur tengok... Last makan burger bako2 ni ramadhan lepas leleh air liur

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh..dah lama tuh..kene pergi lagi pasni =)

      Delete
  4. sedap nye.........nak buat macam tu jugak lah

    ReplyDelete
  5. aiyo,hotdog & cheese tu memang menggoyahkan iman perut saya...haha...

    ReplyDelete
  6. Mmg sedap buger bakar ni..pestaim rasa buger bakar dasyat dekat bukit beruang melaka..skrg kt melaka femes kedai buger tu la..mmg sedap sgt..tp harga yg x tahan..mahal ckit la kan..haha..ni duk pujuk hubby nk makan lg buger tu..sampai skrg x dpt lg..

    ReplyDelete