Followers

Tuesday, 18 December 2012

INI BUDAK YG DAH NAK MASUK 11 BULAN =D

SALAM...

Sabtu nie genap umur adikk 11 bulan...yeay!!!! makin besar makin manja.. dah berani lepas tangan time berdiri n jalan sendiri 2 3 langkah sebelum mama dia cepat2 pegang..sbb nak jatuh..hohoho.. gigi masih 2 batang belah bawah..tapi dah nampak lagi satu batang gigi belah atas..cuma belum naik tinggi lagi..

berat xpasti skang dah brp..sbb last timbang pun 2 bulan lepas..masa tu baru 6.8kg.. aisehhh..graf untuk berat dah nk kuning..harap2 next timbang ok...jgn merah sudahhhh...rambut masih x panjang2..huhuhuhu..(lambat sehhhh nk panjang..nk ikat toncang pulak)..makin cerdik...n sangat aktif!!!! (mama yg penat.. *__*) menan2 nie xlayan sangat..lagi suka main mender2 lain..macam handbeg..tisu..ipad..handphone..punggah baju2 lam beg dia..n macam2 lagik..
 
 
 
p/s: januari nanti dah nk masuk umur setahun...birthday party camne yer nk buat???..huhuhu..fikir..fikir..fikir.. =)
 
 
daaaaaaaaaaaa

14 comments:

  1. happy in advance 11bulan Hannani..
    kejap je dh nk 1thn...pasni dh dpt "kaki" lg penat mommy

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kene bersiap sedia dr sekarang.. *__*

      Delete
  2. 11 bulan mst lg byk perangai...hihi...tak sabar nak tunggu naila membesar lagi...hihi...

    ReplyDelete
  3. cutenyer..baby saya yg kecik jumaat ni msuk 9bln..gigi xde lg..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh..nak masuk 9 bulan ek.. "heppy 9 months old" yer untuk baby awak =)

      Delete
  4. comelnya tak lame lg nak masuk umo setahun da...

    ReplyDelete
  5. comelnyer hanani...mmuahh muahh kiss dr auntie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hannani cakap TQ kat auntie.. dia kasi flying kisss =)

      Delete
  6. adik comel..nti mama buat birthday parti grand utk adik ye.hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oyeyyyy... mama kita tgh pening..xtahu nk buat birthday party yg camne..hohoho

      Delete
  7. haha...sy pun tgh pikir birthday party untuk amirah...
    padahal, lambat lagi bulan 2...kihkih...
    salam kenal...sy dah follow awk semula...:-)

    ReplyDelete